Folisin – modern supplement om haaruitval te voorkomen

Overmatige haaruitval is een probleem waar duizenden of zelfs miljoenen mannen in ons land voortdurend mee worstelen. Als ze ‘s morgens voor een spiegel staan, proberen ze op de een of andere manier de steeds toenemende kaalheid te maskeren, die meestal niet effectief blijkt te zijn. De fout die ze in deze situatie maken is in de eerste plaats om alopecia te behandelen als een puur cosmetisch probleem, niet als een ziekte die het eigenlijk is. Dus, zoals elke andere, vereist het een passende behandeling, die het lichaam voorziet van alles wat het nodig heeft om er snel mee om te gaan. Dit zijn vooral voedingsstoffen die een gunstig effect hebben op het haar zelf en op de hoofdhuid, en de grootste hoeveelheden daarvan bevatten zorgvuldig geselecteerde doses Folisineen voedingssupplement dat onder andere wordt aanbevolen door professionele trychologen.

Haaruitval – een niet te onderschatten ernstige aandoening

Hoewel alopecia volledig natuurlijk is voor het mannelijke lichaam, kan men zeggen dat het in de meeste gevallen onvermijdelijk is met de leeftijd, we mogen niet meer dan 100 haren per dag verliezen. Helaas hebben we de neiging om veel meer van hen te verliezen, wat betekent dat een soort van aandoening, niet noodzakelijkerwijs een eenvoudige ontwikkeling van de aandoening, hoewel ze zijn vaak de oorzaak van onze kapsel steeds groter. Het is dus de moeite waard om te kijken wat je haar precies doet uitvallen, soms zelfs door een handvol, en dit kan onder andere worden veroorzaakt:

 • het gebrek aan hygiëne, dat eerlijk gezegd meestal het gevolg is van onze eigen nalatigheid in deze zeer belangrijke kwestie. We moeten ons haar en onze hoofdhuid regelmatig verzorgen, die dagelijks moeten worden gewassen om overtollig talg, stof en andere onzuiverheden die de haarstructuur onomkeerbaar kunnen beschadigen, te verwijderen. Het is ook belangrijk om te onthouden de juiste cosmetica te kiezen, vooral gebruikte shampoos en conditioners;
 • genetische factoren, en veel mensen zijn zich er niet eens van bewust dat bijvoorbeeld androgene alopecia een erfelijke ziekte is;
 • andere, vaak zeer ernstige en chronische ziekten die zich vrijwel onmiddellijk manifesteren door toegenomen haaruitval, waaronder bijzonder lastige huidziekten;
 • Mechanische schade als gevolg van onjuist uitgevoerde cosmetische ingrepen. Bij mannen kan het bijvoorbeeld te heet zijn om te föhnen, een strakke, strakke hoed te dragen of te strak geknoopt;
 • Stress en andere nerveuze spanningen die een negatieve invloed hebben op het hele lichaam, wat leidt tot een onmiddellijke verzwakking van het kapsel, wat ook van invloed is op het uiterlijk van het kapsel.

Folisin – een samenstelling die geselecteerd is om haaruitval te voorkomen en de haargroei te versnellen

Folisin

Zoals u aan bovenstaande voorbeelden kunt zien, zijn er veel redenen waarom we snel beginnen af te vallen, maar we moeten elk met dezelfde ernst behandelen. Onderschat de toenemende hoeveelheid haar die op een kam of borstel verschijnt niet, want op een dag heb je misschien niet genoeg om te kammen en zullen lichte krommingen veranderen in een volledig kaal hoofd. Dus, als we de vooruitgang van de veranderingen hebben opgemerkt, reik dan gewoon naar Folisinom dit negatieve proces te stoppen en volledig om te keren. Dit voedingssupplement bevat een hele reeks waardevolle voedingsstoffen, waardoor de beschadigde structuur van de haarfollikels, het haar zelf en de verbetering van de hoofdhuid volledig kunnen worden gereconstrueerd. Ze zijn niet alleen effectief, maar tegelijkertijd volledig veilig, zonder bijwerkingen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld stoffen als minoxidil en finasteride. Het supplement is in de vorm van kleine, gemakkelijk door te slikken capsules, en in elke capsule vindt u:

1. AnaGain™ Nu

Een uiterst effectief complex dat vele oorzaken van alopecia elimineert, waarvan de belangrijkste actieve ingrediënten afkomstig zijn van erwten, een van de gezondste groenten die in elk dieet te vinden zijn. Het eerste ingrediënt is een factor die FG7 wordt genoemd en die verantwoordelijk is voor het juiste verloop van het anagene, de fase waarin ons haar het meest intensief groeit, en het tweede is een proteïne om de rustfase te beperken, die door de fabrikant Noggin wordt genoemd.

2. PhosphaMax

Zoals de naam al doet vermoeden, is het een derivaat van fosfatidinezuur, en het is de taak om te zorgen voor een goede en ongestoorde groei van verschillende cellen. Het laat ook de groei toe van degenen die de basis vormen voor de groei van gezond en sterk haar, d.w.z. hun matrix die zich in de diepe lagen van de huid bevindt. De PhosphaMax heeft ook een belangrijk effect op de haargroei zelf, net als de vorige component, waardoor de groeifase wordt versneld.

3. EVNolMax™

De derde en laatste van de unieke ingrediënten, die door de Folisin fabrikant zijn ontwikkeld en natuurlijk gepatenteerd. Deze keer hebben we te maken met organische stoffen, die in vitamine E zitten met tal van gezondheidseigenschappen, die niet alleen gunstig zijn voor het haar. Ze worden tocoferolen genoemd, die voornamelijk antioxidanten zijn en dus vrije radicalen uit het lichaam verwijderen. Ze laten ook toe om permanent het juiste niveau van cholesterol in het bloed te behouden, te hoge druk te verlagen, ook de hoofdhuid te verzorgen, de natuurlijke processen van de veroudering te vertragen, irritatie te verzachten, rimpels en rimpels glad te strijken. Hierdoor krijgt de huid weer gezondheid en vitaliteit, noodzakelijk voor een goede groei van sterk en even gezond haar.

4. sabbaticalpalm

Het is beter bekend onder de Engelse naam saw palmetto, die in tal van voedingssupplementen te vinden is, wat wordt beïnvloed door zijn uitzonderlijk brede gezondheidsbevorderende eigenschappen. Ze vloeien rechtstreeks voort uit de samenstelling van deze plant, waarin de spreekwoordelijke eerste fiddle vetzuren, looizuur, fytosterolen en polysacchariden speelt. Het is dankzij hen dat de sabalpalm kan bogen op positieve effecten die de hoofdhuid direct aanvoelt, zoals:

 • anti-inflammatoire en antibacteriële;
 • kalmerende schaafwonden, irritatie en roodheid;
 • om de negatieve effecten van allergieën tegen te gaan;
 • het voorkomen van de transformatie van testosteron in zijn schadelijke variant, dihydrotestosteron (DHT), wat leidt tot onomkeerbare schade aan de haarfollikels.

5e Pompoen

Het extract bevat een recordhoeveelheid aan ingrediënten zonder welke we niet kunnen denken aan gezond, sterk en valvrij haar. We vinden hier vitaminen uit bijna alle groepen: A, B, C, D en E, en hun werking wordt ondersteund door even waardevolle mineralen: ijzer, kalium, zink, natrium, jodium, of magnesium en silicium. Ze voeden onze huid vanaf de diepste lagen tot aan de opperhuid en creëren zo een ideale omgeving voor de haargroei, terwijl de rest zo goed gevoed wordt dat ze niet meer uitvallen.

6. BioPerine®

Onder deze naam is er een stof, die niet hoeft te worden voorgelegd aan liefhebbers van een gezonde levensstijl, die niet alleen om hun haar geven. Piperine, want dit is waar we het over hebben, is een absolute noviteit op het gebied van zorg en preventie van alopecia, tot nu toe gebruikt in het afslanken, maar het plaatsen ervan in de Folisin samenstelling is volledig gerechtvaardigd. Dit komt omdat het een alkaloïde is, die vooral de opname van andere voedingsstoffen die de huid en het haar nodig hebben, vergemakkelijkt en het lichaam in staat stelt zich grondig te reinigen van gifstoffen en andere onnodige stofwisselingsproducten. Dit is des te belangrijker omdat een dergelijke overmaat aan dergelijke stoffen ook een negatieve invloed heeft op de gezondheid van de hoofdhuid.

7. Selenium, koper, zink en biotine

De eerste van de elementen komt hier voor als een samenstelling van Selenium SeLECT®, waardoor het het snelst wordt geabsorbeerd en alle huid- en haarcellen bereikt. Wij waarderen ook het gehalte aan zink en koper, die betrokken zijn bij alle processen van de productie van haarbouwmaterialen, met name keratine. Biotine, oftewel vitamine B7, is verantwoordelijk voor het voeden en van zuurstof voorzien van de hoofdhuid, waardoor een goede vorming en ontwikkeling van haarbollen mogelijk wordt. De werking ervan bestaat ook uit het stoppen van seborrhea, het afscheiden van te veel talg, wat niet alleen een cosmetisch maar ook een gezondheidsprobleem is, een van de belangrijkste oorzaken van progressieve seborrheïsche alopecia.

Folisin – voor wie het bestemd is, hoe het gebruikt wordt en hoe het werkt

Folisin

Een supplement van deze samenstelling is in staat om dit mannelijke geval effectief te behandelen, beter dan veel andere soortgelijke gevallen die op de markt verkrijgbaar zijn. Het grote voordeel is ook de vorm waarin de capsules gemakkelijk te slikken zijn, en Folisin wordt genomen in de hoeveelheid van twee stuks per dag, noodzakelijkerwijs met veel water. Het is bedoeld voor volwassen mannen die hun eerste kaalheidsverschijnselen hebben opgemerkt en die na afloop van de behandeling kunnen rekenen op de volgende resultaten:

 • het stoppen van haaruitval en dat na slechts een maand van het nemen van het supplement;
 • nieuw haar groeit met een snelheid die het kapsel zichtbaar dikker maakt, waardoor het nieuwe haar weer dikker, sterker en minder splijtend wordt en zijn diepe kleur weer terugkrijgt;
 • betere werking van de haarfollikels;
 • volledige controle over het niveau van afgescheiden testosteron, waardoor het gemakkelijker is om de transformatie naar een destructieve DHT te controleren;
 • aanzienlijke uitbreiding van de haargroeifase, die ook van groot belang is voor het stoppen van haaruitval.

Folisin – welke adviezen geven patiënten hem en waar ze hem kunnen kopen?

Op zoek naar een product om haaruitval te remmen, ongeacht de oorzaak, besteden we aandacht aan de hoogste effectiviteit, en dit zal ons zeker garanderen Folisin. De adviezen van zijn patiënten bevestigen dit volledig, waarbij ook de hierboven beschreven veiligheid van het gebruik met betrekking tot de natuurlijke, plantaardige samenstelling wordt aangegeven. Dit zijn naar onze mening voldoende argumenten voor het gebruik ervan en de aankoop is bijna kinderachtig eenvoudig. We gaan naar binnen. de website van de fabrikantWaardoor we een bestelling plaatsen door eenvoudigweg het contactformulier in te vullen, en we krijgen drie pakketten aangeboden die verschillen in prijs en aantal pakketten:

 1. Basis, één pakket, 60 capsules voor 51 €.
 2. Standaard, drie pakketten voor 103 €.
 3. Optimaal, maar liefst zes verpakkingen, 360 capsules, waarvoor we slechts 155 € moeten betalen.
Folisin

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.