Loxon Max mening over een nieuw preparaat voor haargroei.

Nog niet zo lang geleden beschreef ik u het effect van een populair androgene alopecia preparaat, Loxon 2%, waarvan het gebruik mij helaas niet de verwachte resultaten gaf. Echter, minoxidil in de samenstelling ervan is een van de beste stoffen die helpen om overmatig en versneld haarverlies te stoppen, dus enige tijd geleden heb ik besloten om een kans te geven voor een sterkere versie van dit middel, genaamd Loxon Max.

Minoxidil – actieve stof in verhoogde concentratie.

Zoals met alles wat ik heb toegepast op mijn haar, en met deze scalp lotion, ben ik begonnen met het beoordelen van de meningen die in veel online discussiefora te vinden zijn. Hier had ik, zoals gewoonlijk, een dilemma, omdat ze zeker niet eenduidig waren, hetzelfde aantal gebruikers prees Loxon Max en bijna hetzelfde aantal gebruikers sprak erover op een meer kritische toon. Dit heeft mij echter niet ontmoedigd en na aankoop van de verpakking van het product ben ik gaan zitten om de informatie in de bijsluiter te lezen.

Het actieve ingrediënt is de minoxidil, waarschijnlijk bekend bij elke man die worstelt met kaalheid. Deze wetenschappelijk verantwoorde naam betekent een stof die de bloedvaten verwijdt en de bloedcirculatie verbetert, in dit geval de hoofdhuid. Het wordt veel gebruikt bij de behandeling van hypertensie, en het positieve effect op de haargroei is een van de bijwerkingen, waarover wij mannen natuurlijk niet klagen. Loxon Max bevat het in een relatief hoge concentratie, omdat maar liefst 5 procent, die verondersteld wordt de afscheiding van DHT, een derivaat van testosteron, een hormoon dat de goede werking van haarzakjes verstoort, effectief te blokkeren.

Niet volledig effectief met ongemakkelijke bijwerkingen.

Helaas is mijn volgende avontuur met minoxidil, net als de vorige, niet gelukkig afgelopen. Door het feit dat in Loxon MAx de verhoogde concentratie, was dit en de allergische reactie van mijn lichaam navenant hoger. Het eerste wat ik voelde was, net als voorheen, bijna onmiddellijk een sterke roodheid en irritatie van de epidermis, en jeuk kon soms niet eens worden verdragen. Ook de bloeddruk begon te stijgen en deze verontrustende symptomen verdwenen pas nadat het product werd stopgezet. Wat betreft de effectiviteit in het proces van het stoppen van alopecia, ondanks de hogere inhoud van de actieve factor, was er geen openbaring. Ik zou echter hebben gelogen en gezegd hebben dat het haar tot op zekere hoogte niet teruggroeide, omdat er nogal wat haar op de voorhoofdslijn zat, maar het was dun en zwak, en ik wilde niet wachten tot het sterker en dikker werd bij het worstelen met huidirritaties.

Profolan – de effectiviteit die ik nodig had, de resultaten – sterk en gezond haar.

Loxon Max en andere preparaten die minoxidil bevatten zijn helaas niet voor mij. Misschien werken ze voor anderen, maar ik Ik wed op minder lastige tabletten en kies voor Profolan. De meningen die hij graag uitspreekt prijzen hem als een van de meest effectieve voedingssupplementen, waardoor het lichaam alles krijgt wat het nodig heeft om het probleem van alopecia in een korte tijd aan te pakken. Het onbetwistbare voordeel ervan is ook het gebrek aan bijwerkingen, in ieder geval, ik voelde geen enkele, zelfs na een paar maanden van gebruik. Profolan ook blij met zijn natuurlijke, plantaardige samenstelling, en ze zitten er in:

  • akkerpaardenstaart, rijk aan een aantal mineralen, aangevoerd door het belangrijkste silicium. Dit is een van de bouwstenen van haar, verantwoordelijk voor haar sterke structuur,
  • brandnetel, een kruid dat al eeuwenlang bekend staat in de geneeskunde, vol vitaminen E, B en A, die het proces van haaruitval effectief remt en tegelijkertijd hun snelle hergroei ondersteunt,
  • aminozuren, taurine en l-cysteïne, verantwoordelijk voor het voeden van de hoofdhuid en haarcellen die betrokken zijn bij hun natuurlijke regeneratie.

Al deze ingrediënten vormen de gepatenteerde werkzame stof van de tabletten, Grow 3waarvan de doeltreffendheid in het blokkeren van de afscheiding van DHT is herhaaldelijk bevestigd door laboratoriumtests. Ik, op mijn beurt, kan de actie op mezelf bevestigen, en Profolan De eerste twee tabletten werden ingenomen twee weken nadat de eerste twee tabletten waren ingenomen. De eerste kleine haartjes verschenen, die snel dikker werden en de natuurlijke kleur herwonnen. Nu, na een paar maanden, keert mijn kapsel langzaam terug naar zijn oorspronkelijke staat van voor de alopecia en ik weet dat na het einde van de behandeling, haaruitval slechts een herinnering zal zijn. Profolan U kunt direct kopen bij producentVoor de prijs van 49 € per verpakking van 60 tabletten, wat genoeg is voor een hele maand. Het is echter voordeliger om meerdere pakketten te bestellen, en hetzelfde bedrag van de fabrikant stuurt u gratis, zonder extra aankoopkosten.

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.