Over ons

Kaalheid of kortom overmatige haaruitval als gevolg van verschillende oorzaken is een ernstig probleem waar steeds meer mensen, vooral het mannelijke deel van de bevolking, elk jaar mee te maken krijgt. Om dit fenomeen effectief te voorkomen, zoeken ze meestal op internet naar informatie over dit onderwerp, wat helaas veel tijd kost.

Omdat we dit wisten, hebben we besloten om aan hun behoeften te voldoen en hebben we ons portaal gewijd aan de manieren om met deze lastige sociale ziekte om te gaan. We verzamelen alle noodzakelijke informatie op één plaats, waarbij we voortdurend tientallen cosmetica, geneesmiddelen en andere producten tegen haaruitval testen en deze in de artikelen op de website bekijken, zodat u meer te weten kunt komen over hun effecten, hun effectiviteit kunt beoordelen en mogelijke bijwerkingen van hun gebruik.

We beweren niet dat we alles weten over kaalheid, maar elke dag dat we onze ervaring vergroten, doen we nieuwe kennis op, op zoek naar de beste bronnen van kennis, zodat iedereen die ons portaal bezoekt, weer kan genieten van weelderig, dik en gezond haar. Wij nodigen u uit om te lezen en te discussiëren, en eventuele opmerkingen zijn altijd welkom.

equipe