Profolan advies na 3 maanden gebruik

Mijn problemen met overmatig haarverlies en versnelde kaalheid begonnen vele jaren geleden. Ik merkte de eerste symptomen op een dag tijdens het ‘s morgens kammen, maar een beetje meer haar op de kam dan normaal wekte mijn angsten in het begin niet op. Na verloop van tijd waren er echter meer en meer van hen, totdat ik, vol van angst, merkte dat mijn rondingen groter werden alsof ze groter werden.

Een bezoek aan een dermatoloog en wat volgde.

Omdat haaruitval altijd een oorzaak moet hebben, heb ik besloten om naar een dermatoloog te gaan om vast te stellen waarom ik zo snel kaalheid begin. Hij keek me vreemd aan, keek mijn hoofdhuid grondig aan en zei dat ik geen reden tot bezorgdheid had. Hoe ik het niet heb, als mijn haar met een handvol haar uitgaat! De arts heeft verklaard dat dit een natuurlijk proces is en dat ik het moet accepteren, maar als ik dat wil, kan ik medicijnen of cosmetica gaan gebruiken die het kunnen stoppen. Ik luisterde naar zijn advies en het begon.

Cosmetica en preparaten, duur, maar zonder effect.

Ik ben op zoek gegaan naar maatregelen om snel de verloren dichtheid van mijn kapsel te herstellen. Ik keek door tientallen discussiefora en vroeg apothekers en cosmetologen, die het vaakst shampoos en conditioners aanbevelen voor mannen, maar hun effectiviteit was op zijn minst twijfelachtig. Ja, het haar was daarna pluiziger en glanzender, maar de visuele effecten bleven meestal uit. Zakola bleef groeien en ook de opeenvolgende behandelingen met het gebruik van verschillende preparaten brachten niet het gewenste resultaat, namelijk een snelle groei van nieuw haar. Ik zal niet eens tellen hoeveel van hen waren, Loxon 2 en 5%, Rogaine, Procerine en vele anderen, en ik werd meer en meer depressief. Wanhopig, ik wilde bereiken voor de sterkste middelen met minoxidyl 5%, maar eerder ontdekte ik de ideale oplossing, Profolan, een voedingssupplement dat me hielp mijn favoriete kapsel terug te krijgen.

Een paar maanden met Profolan.

Mijn kaalheidsboeien zijn te vergelijken met de Slag om Waterloo en eerlijk gezegd ben ik al begonnen met een dergelijke strijd. de stand van de techniek. Dus ik benader Profolanu met enig wantrouwen, maar nu, na drie maanden gebruik ervan, zie ik dat de angsten volledig ongegrond waren. Dit is het belangrijkste voedingssupplement onder dit soort preparaten en deze positie is volledig verdiend. De samenstelling met de unieke stof Grow 3 is alles wat het haar nodig heeft om als een gek te groeien. Een extra portie vitaminen, B6, A en E, mineralen en aminozuren, zoals taurine of L-Cysteine, die dit proces ondersteunen, stimuleren de grotere activiteit van haarzakjes. Het haar groeit niet alleen sneller, maar is ook beter gevoed, zichtbaar dikker en sterker. Profolan kan ik met een gerust geweten aanbevelen aan zowel degenen die net begonnen zijn met het probleem van kaalheid, als aan al degenen die niet willen dat hun haar weer uitvallen. Het wordt rechtstreeks bij de fabrikant gekocht, één verpakking van 60 tabletten kost 49 € en het effect, dat al na drie maanden kan worden bereikt, compenseert de gemaakte kosten volledig. Ik zal kort zeggen: Profolan werkt, en mijn haar is daar het beste voorbeeld van.

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.