Profolan meningen over het supplement om alopecia effectief te voorkomen.

Overmatig haarverlies is een ernstig probleem waar veel mannen mee te maken hebben en wordt een sociale ziekte. In tegenstelling tot wat het lijkt, is kaalheid geen direct gevolg van de verouderingsprocessen van het lichaam, maar het kan ons op elke leeftijd ontmoeten. Niemand is meer verbaasd om een 30-jarige of zelfs een 20-jarige met een dun kapsel te zien en dit wordt langzaam maar zeker een aanvaardbare norm. Veel mensen zijn het echter niet met elkaar eens en zoeken naar manieren om dit tegen te gaan, en het belangrijkste is om de oorzaken van alopecia goed te diagnosticeren. Dit is de basis voor een snelle implementatie van een correcte en vooral effectieve behandeling om haaruitval tot een minimum te beperken.

De meest voorkomende oorzaken en soorten alopecia.

In een eenvoudige definitie van alopecia, kan worden gezegd dat het een versneld en vaak permanent verlies van haar op het hoofd, meestal met betrekking tot de punt en het voorhoofd gebied. Op het hoofd van de gemiddelde persoon zitten ongeveer 150.000 haren, die, net als planten, onderhevig zijn aan een levenscyclus. De eerste fase duurt twee tot vijf jaar, waarin ons haar groeit met een constante lengte van ongeveer 1 cm per maand, en dan begint te sterven en als gevolg daarvan uit te vallen. Dan begint de zogenaamde “haarfollikelrustperiode”, die ongeveer 3 maanden duurt, en de eerste hergroeiende, tere haren verschijnen op het hoofd. Dit natuurlijke proces wordt soms meer of minder heftig verstoord door verschillende oorzaken, en de meest voorkomende is dat:

 • nalatigheid in termen van haar- en hoofdhuidhygiëne,
 • Onjuist uitgevoerde kappersbehandelingen die te invasief zijn,
 • Slecht geselecteerde cosmetica voor dagelijkse verzorging, shampoos of conditioners,
 • ziekten zoals diabetes, anemie of hyperthyreoïdie of hypothyreoïdie, die ernstige hormonale storingen in het lichaam veroorzaken. Andere ziekten die snel haaruitval veroorzaken zijn alle ontstekingsziekten en infecties met ernstige koorts,
 • Sommige geneesmiddelen die de goede werking van de haarzakjes kunnen verstoren,
 • verkeerd gekozen voeding, arm aan voedingsstoffen die nodig zijn voor de gezondheid, met name die welke verantwoordelijk zijn voor de structuur van het haar. Het voedsel dat we elke dag eten moet rijk zijn aan eiwitten en vitaminen, die essentieel zijn om het haar en de hoofdhuid te voeden.

Deze verscheidenheid aan oorzaken maakt alopecia uiterst moeilijk te diagnosticeren, hoewel er verschillende basistypes van alopecia bestaan:

 • kaalheid, zichtbaar in de vorm van afzonderlijke uitbraken van de zogenaamde “cakes”, die zich op veel plaatsen op het hoofd bevinden,
 • androgene alopecia, veroorzaakt door een overmatige hoeveelheid testosteron derivaat, genaamd dihydrotestosteron, DHT, wat kan leiden tot onomkeerbare schade aan haarzakjes,
 • Psychogene alopecia, meestal veroorzaakt door ernstige stress, wat leidt tot ongecontroleerde haaruitval,
 • alopecia na de ziekte, vaak aangetroffen na behandelingen die worden gebruikt bij de behandeling van kanker, d.w.z. na chemotherapie.

Supplementatie – essentieel voor de gezondheid van het haar en het hele lichaam.

Een bezoek aan een gespecialiseerde arts, dermatoloog of tricholoog maakt het mogelijk om de oorzaken van alopecia goed te herkennen en omvat een grondig onderzoek van niet alleen de hoofdhuid, maar ook van het hele lichaam. Dit is precies om de interne oorzaken van haarzwakte te vinden, wat vaak het genoemde gebrek aan voedingsstoffen is. Druk en druk, we vergeten de juiste voeding, vaak tevreden met schadelijke fastfood, die waardevolle maaltijden in onze dagelijkse voeding vervangen. Dit komt al snel tot uiting in de algemene gezondheidstoestand, maar ook in het kapsel, dat in een alarmerend tempo begint af te dunnen. Onderschat daarom niet de juiste aanvulling van het lichaam, die de tekorten in de voeding aanvult, en de remedie aanbevolen voor mensen met alopecia problemen is Profolan.

Profolan – een supplement van perfect op elkaar afgestemde samenstelling.

Het verzorgen van de dagelijkse haar- en hoofdhuidhygiëne en een goede voeding is ongetwijfeld een zeer belangrijke zaak, die niet kan worden genegeerd, maar het ondersteunen ervan met zo’n effectieve voorbereiding, zoals Profolan, geeft effecten waar we niet eens van droomden. Dit is een compleet nieuwe kwaliteit op het gebied van supplementen, met een hoge en vooral bewezen effectiviteit. Het beïnvloedt vooral de 100% natuurlijke, plantaardige samenstelling, waarin we onder andere kunnen vinden:

 • brandnetel, ogenschijnlijk een gewoon kruid, zelfs het onkruid dat in onze weiden en tuinen voorkomt, maar met geneeskrachtige eigenschappen die niet overschat kunnen worden. Het wordt al sinds de oudheid gewaardeerd en wordt gebruikt voor veel verschillende kwalen, waaronder die waarvan het symptoom haaruitval is. Het heeft een gunstig effect op het werk van de urinewegen, werkt als een diureticum en reinigt het lichaam van giftige stoffen en andere schadelijke residuen van de stofwisseling. Het wordt gebruikt voor de behandeling van bloedarmoede, een van de meest voorkomende oorzaken van alopecia, door de productie van rode bloedcellen en plasma hemoglobine te verhogen. Brandnetel voedt de hoofdhuid en het haar zelf perfect en voorkomt haaruitval dankzij het gehalte aan vitaminen A, B2, C en K, mineralen zoals calcium, ijzer, fosfor, kalium en zink, evenals glycol-, mierenzuur, pantotheen- en glycerolzuren,
 • akkerpaardenstaart, een andere plant met een onschatbaar effect op de gezondheid van ons haar. Net als de brandnetel, wordt het vaak aangetroffen en al jaren gewaardeerd in de cosmetica en geneeskunde. In zijn samenstelling vindt u vooral een enorme hoeveelheid gemakkelijk opneembaar silica, een van de belangrijkste bouwstenen van het haar. De paardenstaart bevat ongeveer 10 procent ervan en heeft een gunstige invloed op de conditie van onze huid, helpt de elasticiteit van de bloedvaten te behouden, versnelt de wondgenezing en kalmeert ontstekingen. Hierdoor wordt het haar sterker, is het niet broos, breekbaar en splijt het niet, wordt de grijze kleur gereduceerd en wordt de hele levenscyclus van het haar verlengd. Naast silicium bevat de paardenstaart nog andere gezonde mineralen, kalium, calcium, calcium, mangaan, ijzer en fosforzouten,

Naast deze twee planten werd de samenstelling van het preparaat aangevuld met aminozuren die waardevol zijn voor het haar, zoals:

 • taurine, een aminozuur met een veelzijdig effect, dat haaruitval voorkomt door de productie van creatine, een van de bouwstenen ervan, te ondersteunen,
 • l – cysteïne, die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en een grote invloed heeft op de gezondheid en conditie van het haar. Dankzij het, zijn ze sterker, dikker en krijgen ze weer glans, waardoor ze beter bestand zijn tegen negatieve externe factoren. L – cysteïne kalmeert ook ontstekingen van de hoofdhuid, versnelt de haarregeneratie, hydrateert ze en vertraagt verouderingsprocessen.

Profolan – meningen bevestigd door vele tevreden patiënten.

Al deze ingrediënten samen vormen een van de meest effectieve werkzame stoffen, genaamd Grow 3Het voorkomt effectief een overmatige afscheiding van DHT, waardoor een snelle miniaturisatie en, als gevolg daarvan, de dood van haarzakjes, naast vele andere op de markt verkrijgbare supplementen, Profolan onderscheidt zich niet alleen door zijn perfect op elkaar afgestemde samenstelling, maar ook door zijn uitzonderlijke snelheid van handelen. De eerste effecten van de toepassing zijn al na twee weken te zien, wanneer er grote hoeveelheden nieuw haar op de voorhoofdslijn en in de rondingen beginnen te verschijnen. Hoewel ze aanvankelijk uitzonderlijk dun en delicaat zijn, beginnen ze snel in te dikken, worden ze steeds veerkrachtiger en krijgen ze een natuurlijke of zelfs intensere kleur. Dit komt omdat het lichaam eindelijk goed gevoed wordt van binnenuit, en Profolan geeft het de kracht die nodig is om vrijwel elk type kaalheid aan te kunnen. Slechts twee tabletten per dag zijn voldoende en na een paar maanden na haaruitval blijft er alleen nog een mistig, onaangenaam geheugen over. Dit blijkt uit de mening van veel tevreden patiënten, die we gemakkelijk op het internet kunnen vinden, sommigen zelfs enthousiast in hun toon. Met name de samenstelling wordt geprezen, zonder schadelijke stoffen die schadelijke neveneffecten kunnen veroorzaken.

Profolan wordt rechtstreeks bij de fabrikant gekocht, met behulp van een moderne en gebruiksvriendelijke website waarlangs de bestelling wordt geplaatst. Dit is een zeer gunstige vorm van distributie, die de originaliteit van het product en de beste prijs garandeert. Eén pakket van 60 tabletten is een volledige maandelijkse behandeling en u kunt nog steeds profiteren van vele promoties, waardoor u bij aankoop van meer pakketten dezelfde hoeveelheid gratis krijgt.

Related posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.